Skip to main content

Over ons

Sinds 2008


SlimRijden BV, opgericht in 2008, helpt MKB-bedrijven veiliger (people), zuiniger (profit) en duurzamer (planet) te rijden. Onze aanpak is praktisch, resultaatgericht en persoonlijk.

Ons team bestaat louter uit medewerkers met passie voor slimme  en duurzame mobiliteit, ondernemerschap en verandering van gedrag. Wij geloven heilig in de toekomst van auto-mobiliteit voor bedrijven. De nadruk ligt op o.a. effectief in het gebruik, veel gemak/comfort en rijplezier.

Bewust richten wij ons op MKB-bedrijven met gemengde wagenparken (personenauto’s, caddy’s/busjes en vrachtwagens), veelal in eigendom. Hun berijders zijn dagelijks onderweg (met materialen/gereedschappen) naar hun opdrachtgevers. Vooral met advisering van deze ondernemende (familie-)bedrijven hebben wij veel ervaring en onderscheiden wij ons.

Met lef, anders durven denken, maar vooral door veel te doen, bieden wij klanten praktische adviezen om hun bedrijfswagens zo effectief en veilig mogelijk te benutten.

Met veel enthousiasme werken wij aan het verder verbeteren van duurzame mobiliteit van onze klanten. Wat levert u dit op? Meer veiligheid en comfort voor uw berijders (schade-reductie), een schonere, leefbaardere woon/werk-omgeving (CO2/fijnstof-reductie) en meer operationele winst door aanzienlijke kostenbesparingen (op brandstof, reparatie/onderhoud en slijtage). Trots zijn wij op de samenwerking met onze gewaardeerde klanten, veelal aktief in de volgende sectoren: installatie/elektro-techniek, service/onderhoud/inspectie, bouw/infra, transport/logistiek, distributie/groothandel, afval/milieu en personenvervoer (taxi, scholen, zorg, gehandicapten).

PROJECTEN

Wij hebben jarenlange ervaring met het succesvol benaderen van vraagstukken waar onze voornaamste doelgroepen mee zitten. Typische factoren zijn gemengde wagenparken (nadruk op grotere voertuigen) veelal in eigendom. Hierbij spelen bijvoorbeeld terugkerende voertuigschades relatief vaak een grote rol.

INVENTARISATIE EN ADVIES OP MAAT

Er gebeurt heel veel in bedrijfswagen/mobiliteits-land. Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar steeds sneller op.

Volg ons op LinkedIn

Wij staan ​​altijd open voor nieuwe contacten