Skip to main content

Workshops

95% van alle schades wordt veroorzaakt door menselijk falen. Daarom ligt bij ons de nadruk op meer bewustwording en (rij-)gedrag van uw berijders.

Het is een feit dat veel berijders van bedrijfswagens zich bewust zijn van de voordelen van Het Nieuwe Rijden-principes, maar dat slechts 10% van deze berijders deze principes dagelijks toepast. Dit wordt vaak veroorzaakt door hoge werkdruk en weinig inzicht in operationele kosten van de bedrijfswagens.

Daarom bieden wij praktische, interaktieve SlimRijden-workshops aan op klantlocatie. De nadruk ligt op meer bewustwording en verbetering van rijgedrag van uw chauffeurs.

Inhoud van de SlimRijden-workshops:

  • praktisch en interaktief met animaties, praktijkvoorbeelden en een groeps-opdracht. Onderwerpen kunnen zijn: routeplanning, time management, schade-reductie, alternatieve brandstoffen, Het Nieuwe Rijden, CO2/fijnstof-reductie, praktische veiligheid onderweg, veilig file-rijden, inspelen op weersomstandigheden, communicatie en representativiteit chauffeurs, belonen van goed gedrag, online tips/tools, optimale belading en ladingzekering, Het Nieuwe Draaien enz.
  • additionele wensen, onderwerpen van de klant
  • op klantlocatie, bouwplaats
  • groepen van max. 30 personen (inclusief manager/directeur)
  • 1.5 uur per workshop. Klant bepaalt tijdstip (avonden/weekenden zonder meerprijs)

Wat levert het u op?

  • overall, 8-12% brandstofreductie
  • meer veiligheid en comfort voor uw berijders, lager schade-verloop (+/- 20% schade-reductie na 1 jaar, dus minder aantal eigen gereden schades)
  • brandstofreductie = CO2-reductie, dus verbetering van uw CO2-footprint (dit wordt steeds belangrijker bij aanbestedingen/gunningen, zeker bij (semi-)overheidswerken)
  • meer bewustwording en verbetering van rijgedrag (minder pieken/dalen in remmen/optrekken, onnodig schakelen, snelheden) leidt tot 15% lagere onderhoudskosten op termijn

 

                

ALTERNATIEVE BRANDSTOFFEN

Milieuwetgeving vraagt steeds meer van de onderneming. Voertuigbewegingen nemen steeds meer toe. Klanten bevinden zich vaker verder weg als voorheen. De prijs van fossiele brandstoffen neemt nog altijd toe samen met de kosten om een voertuig in bezit/beheer te hebben. Hiernaast is de discussie omtrent schadelijke stoffen actueler als ooit.

INVENTARISATIE EN ADVIES OP MAAT

Er gebeurt heel veel in bedrijfswagen/mobiliteits-land. Ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar steeds sneller op.

Volg ons op LinkedIn

Wij staan ​​altijd open voor nieuwe contacten